Om oss

Oavsett om du behöver hjälp med ett mindre VVS-arbete, ett större rörarbete eller badrumsrenovering så finns våra rörmokare i Skellefteå här för att hjälpa dig. Vi är alla behöriga och försäkrade VVS-montörer med lång erfarenhet och bred kunskap inom olika områden.

Vårt mål när du anlitar oss är att ge dig den bästa VVS-servicen som går att få i Skellefteå. Vi arbetar hårt för att du ska bli nöjd med slutresultatet, helst vill vi lämna ditt hem i ännu bättre skick än när vi först kom. Vi använder ny, avancerad och säker utrustning och för alla våra projekt använder vi enbart kvalitetsmaterial.

Vi är själva Skellefteåbor och utgår därifrån, men vi tar oss även an uppdrag i andra närliggande områden. Vi har under många år utfört kvalitativa arbeten åt kunder som består av allt från privatpersoner och företag till bostadsföreningar och fastighetsägare.

Våra rörmokare kommer utan kostnad ut för att titta närmre på ditt projekt och för att ge dig ett prisförslag. Vi kan även diskutera ett eventuellt ROT-avdrag, vilket vi hjälper dig med att använda. Varmt välkommen!

powered by Typeform